Smykker i nordisk stil

Nordahl smykker er indbegrebet af nordisk stil. Enkelt design som får en til at tænke på nøgenhed. Ikke vulgær nøgenhed men naturens golde fjelde i vinterkulden. Den nøgne, barske natur som kun findes i nordligste af norden. Design der taler himmelhøjt uden selv at gøre væsen af sig, det er nordisk design.

Hos Nordahl Jewellery finder du et hav af smukke smykker i nordisk stil. Nordahl smykker er designet i en minimalistisk og enkel stil, som giver plads til de ægte materialer, som er nøje udvalgt. Se udvalget af Nordahl smykker på nettet.

Den ny nordiske stil

Traditionelt har de keltiske mønstrer med deres buer og knuder været det der i udlandet blev betragtet som nordisk stil. Den ny nordiske stil er kun ny i udlandet. I norden er det den stil vi altid selv har foretrukket. Enkelt og smukt. Snirklede mønstre med vævede metaller afbrudt af ædelstene i flere farver, det er absolut ikke nordisk. Vi elsker vores natur. Vi elsker at føle at vi er et med vores landskaber. Jovist er der grønt og frodigt i de få sommermåneder. Jo sydligere i norden jo grønnere. Men, størstedelen af tiden er vi indhyllet i andre farver. Nuancer af det lyseste blå og det sarteste grå. Nordens fjelde har skarpe kanter og kantede udspring. Sådan ser nordboere den nordiske stil. Nordahl smykker giver netop det udtryk. Den nøgne, kolde, uspolerede natur i de fleste af årets måneder. Nordahl smykker er den ny nordiske stil.

Nordahl smykker for både kvinder og mænd

Nordahl smykker er ikke ens for kvinder og mænd, men afvigelserne er ganske små. Det som går igen er enkeltheden. Uanset om det er en kæde til en mand eller en kvinde, så udtrykker den nordisk enkelthed. I sortimentet er der således både smykker til mænd og kvinder som matcher hinanden. En vielsesring behøver jo strengt taget ikke være en blank guldring i to størrelser. Smukke matchende armbånd eller halskæder kan jo fortælle nøjagtig den samme historie. To mennesker der elsker hinanden og som har valgt at leve sammen, hvad enten de er af samme eller hvert sit køn, kan sagtens udtrykke dette med Nordahl smykker.

Fest, hverdag og smykker

Nordahl smykker kan lidt af det hele. Deres enkle og udtryksfulde design gør at de ikke virker prangende selv til hverdagsbrug. Omvendt kan en enkel halskæde med vedhæng løfte selv den kedeligste festkjole mange niveauer op. At smykkerne er enkle i deres udtryk, betyder slet ikke at de er simple. Enkeltheden i Nordahl smykker er netop det der understreger deres eksklusive elegance. Nordahl Sun52 sterling sølv vedhæng med kæde og blank overflade er netop et eksempel på denne elegante enkelthed. Med den lille vifte, med afstemte mellemrum, udtrykker vedhænget både lethed, pression og udsøgt elegance. Selve kæden er tynd og fin, ikke noget med snoninger eller tyngde. Igen, nordisk elegance. Enkelt og smukt. At eje et Nordahl smykke er et lille must. Hvis du besøger Norden, er det en smuk souvenir. Hvis du bor i Norden, er det en smuk måde at proklamere dit tilhørsforhold.