Safety Razor – til den miljøvenlige barbering

Der er mange grunde til at vælge den klassiske safety razor, frem for den udbredte skraber, der oftest er lavet af plastik. Safety razors er ressourcebesparende, idét håndtaget er fremstillet af enten bambus eller metal, og fordi bladene er udskiftelige. Derved skærer du, som forbruger, væsentlig ned på dit forbrug af plastik, ved at investere i den klassiske safety razor

Hvilke slags safety razors findes der?

 

Som sagt findes der forskellige variationer af den klassiske safety razor, blandt andet med håndtag af bambus eller med stel af metal. Derudover forhandles den både i guld eller metal, men fås også i mere dristige farver såsom mint eller lyserød. På den måde kan denne klassiske skraber tilpasses din bæredygtige livsstil, uden at gå på kompromis med udseende eller funktionalitet. Der garanteres nemlig en tæt barbering hver gang, med denne miljøvenlige skraber. Hele sortimentet af safety razors findes på greentown, hvor du også finder blandt andet økologisk tøj til kvinder. Når du shopper på GreenTown er der sørget for, at de produkter der sælges, lever op til en vis standard i forhold til miljøet og bæredygtighed. Derfor kan du blot lade dig drage af produkterne og stole på, at produkter, der ikke er miljøvenlige, er sorteret fra.

Invester i dig selv og i miljøet 

Når du først har prøvet en safety razor, finder du ud af, hvor nemt den er at benytte sig af, samt hvor meget mening det giver, blot at skifte bladene i stedet for hele skraberen. På den måde gør du både sig selv og miljøet en tjeneste. Ved at inkorporere sådanne tiltag i din hverdag, kan du fortsætte dine vaner, men med god samvittighed. Du kommer til at opdage, hvordan dit forbrug mindskes, da du smider mindre plastikaffald ud, som de fleste gør, når de udskifter deres plastikskrabere ofte.