Sådan bliver du den perfekte gæst

Er du blevet inviteret til en festlig anledning, så skal du virkelig sætte pris på det, da det betyder, at du er ganske værdsat i værtens liv. Bare det, at man siger ja til at deltage, viser en vis respekt, og der er naturligvis nogle ting, man kan gøre, for at blive den perfekte gæst til festen.

Kom med godt humør og spred glæde

Det er super vigtigt, at man dukker op til festen med sit bedste humør, uanset om du kan overskue situationen eller ej, så er det altid vigtigt, at man som gæst er glad, spreder glæde til andre gæster og værten. Man skal selvfølgelig opføre sig ordentligt, både overfor dem, man kan lide, men også for dem, man ikke bryder sig om. Man skal sætte sine egen problemer og frustrationer til side, for ikke at skabe dårlig karma. Når man er gæst, så er man ydmyg på den noble måde.

Ti stille, når der skal være ro

Der er ikke noget værre, når onkel Harald råber op og skaber en masse opmærksomhed, når der er én der har slået på glasset i forbindelse med en tale eller sang. (Hvis du iøvrigt skal skrive en tale, eller en sang til en fest, så læs mere hos festsangetaler.dk) Når der gives anledning til ro, så stopper man naturligvis med at tale, uanset om det er midt i en god samtale. Det, at man kan skabe ro, viser en vis respekt for sine omgivelser.

Giv en personlig og helt særlig gave

At man bliver inviteret til en fest, giver en indikation på, at man har nogle oplevelser sammen. Måske man har kendt hinanden længe, eller kun ganske kort. Uanset hvad, så vil den gode gæst, komme med en gave, som værten kan relatere til i form af smil og glæde. Det skal naturligvis være en gave, som værten vil blive glad for.