Redskabsskur til cykelfans

Er du en af dem, der har flere cykler, og gerne vil passe godt på dem? Så bør du læse med her, hvor vi ser nærmere på hvad man blandt andet kan gøre for at beskytte sin cykelpark. Når foråret banker på, så betyder det også at cykelsæsonen for alvor kan begynde. Så skal kæden smøres, dækket pumpes og diverse småting skal repareres, hvis man ikke har fået gjort det i løbet af vinteren. Men udgangspunktet er, at cyklen er i god stand, og vejen til det er, at opbevare den i ly for vind og vejr. Se mere her!

Et skur kan huse flere cykler

Man kan i dag købe nye, færdigbyggede skure til hus og have, og disse skure kaldes oftest for redskabsskure. Det er dog ikke den fulde historie, at de kan bruges til at huse redskab og værktøj. Deres størrelse tillader nemlig også andre formål, såsom at opbevare indtil flere cykler i bekvem komfort for både dig og cyklen selv. Et redskabsskur, der kan købes i træ og i flere afskygninger, har et godt indeklima, der sikrer at cyklen ikke står i fugt og ruster. Samtidig kommer der ikke en masse snavs og støv flyvende. Hvis man lader en cykel stå udenfor hele året, så tager man flere år af cyklens levetid, både set på lang sigt, og i forhold til hvornår man skal ud og købe reservedele. Det er derfor pengene værd, at beskytte sin cykel, og navnligt hvis man har flere og de er penge værd. Læs mere her!

Beskytter mod tyveri

Et skur beskytter også helt fantastisk mod tyveri. Hvis man har været ude og bruge en del penge på sin nye racercykel eller mountainbike, så er det en anelse stressende at have den stående ude, selv om den er låst godt. Enhver lås kan brydes op, men et redskabsskur byder ikke ligefrem op til tyveri.