Ny hjemmeside? Husk disse ting

Hvis du lige har fået ny hjemmeside eller planlægger at få det i nærmeste fremtid, så er denne artikel lige noget for dig. Der er visse ting, der er meget vigtige at huske, hvis man gerne vil have besøgende på den pågældende hjemmeside. Det nytter ikke noget at bruge mange penge på en ny hjemmeside, hvis ingen anvender den eller læser indholdet på den.

Sociale profiler

Det kan godt være, at du ikke synes, at sociale medier er relevante for din virksomhed, men det passer nok ikke. Hvorfor bliver Facebook med at vokse? Fordi flere og flere danske (samt internationale) virksomheder bliver ved med at pumpe penge i Facebook annoncer. De virker. Du behøver dog ikke at betale penge for det med det samme, da du blot kan oprette en profil til din hjemmeside eller virksomhed og endda få et gratis backlink på den måde.

Der er også disse sociale medier, som man kan oprette en profil på:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • MySpace

Linkbuilding

Måske tænker du, at det er tidligt at begynde på linkbuilding, men jo før du starter, jo før vil du i teorien begynde at se effekten af det. Linkbuilding er en disciplin inden for søgemaskineoptimering (forkortes SEO), og det er en del af det, der kaldes for off-page SEO. Hvis du lige har fået ny hjemmeside, så har din udvikler eller designer nok sørget for, at alt on-page SEO er som det skal være. Er du i tvivl, så er lige nu et godt tidspunkt at spørge pågældende person eller virksomhed om det.

Når hjemmesiden endelig er lanceret, så kan du starte med at oprette en masse profiler på sociale medier, hvorefter du kan tjekke denne danske links liste ud med henblik på at bygge en masse gode backlinks til din hjemmeside, så du i sidste ende får flere besøgende. Det virker meget godt for mange hjemmesider.