Læder kontorstole spiller bare max

Der er mange fordele ved at have en læder kontorstol. Først og fremmest sidder du godt i dem, fordi læderet former sig lidt efter din krop over tid. Desuden er det et slidstærkt materiale, som holder i mange år. Samtidig giver det et professionelt udtryk i din virksomhed. Så hvis du står og skal have ny kontorstol, så vælg en læder kontorstol – det vil du ikke fortryde. Hvis du overvejer at skifte din nuværende stol ud med en læder kontorstol, kan du finde et bredt udvalg på nettet.

Man skal lige tænke sig om en gang

Det er ikke kun vigtigt, at du sidder godt i din kontorstol, når du arbejder. Det er også vigtigt, at dit kontor har et godt design, som giver dig et professionelt udtryk. Når du samler dit kontor med en læder kontorstol, skal du sørge for at vælge en stol, der passer til din stil. Hvis du er til det minimalistiske look, kan du vælge en hvid eller sort stol. Hvis du derimod er mere retro , kan du finde en rød eller brun stol. Så der er mange muligheder for at finde den helt rigtige læder kontorstol til dit behov. En læderkontorstol giver et professionelt udtryk i virksomheden, og de fleste vil have en mere ergonomisk pasform end en almindelig kontorstol. Læderet har også en lang levetid, og det er nemmere at rengøre end stof. Der er derfor gode fordele ved at handle læder.

Her er fem råd til, hvordan du sidder bedst muligt på en kontorstol:

1. Sørg for, at stolen er indstillet korrekt efter din højde. Det virker meget logisk, men det er der rigtig mange som der ikke gør. Hvis du sidder for højt eller lavt, overkompenserer du nogle andre steder på kroppen og dermed stresser du eventuelle led og muskler.

2. Placer armlænet lige under dine albuer. Denne placering er bedst og nødvendig for, at du kan sidde mest behageligt. Hvis dine albuer hænger og flyver, spænder du i hele armen og du bliver væsentlig mere træt uden grund.

3. Bøj benene lidt, når du sidder ned. Dette hjælper på din kropsholdning og sørger for, at du dine ben og balder ikke falder i søvn når du sidder ned lang tid ad gangen.

4. Tiltræk skuldrene og hold dem let bagud. Dette resetter din arbejdsstilling og du sidder dermed mere neutralt og slapper af i overkroppen. Du overkompenserer ikke

5. Træk vejret dybt og roligt. Når du sidder ned, er det vigtigt at du får frisk luft ind i kroppen, da du ellers kan blive træt og uoplagt. Derfor skal du huske at trække vejret dybt og roligt.

Husk også arbejdsmiljøet er vigtigt for dit arbejde

Der er mange fordele ved at have et godt arbejdsmiljø. Først og fremmest er et godt arbejdsmiljø sundt for dig, da det giver dig mulighed for at slappe af og samle ny energi. Desuden vil du være mere produktiv, hvis du har et godt arbejdsmiljø. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at få det bedste ud af din arbejdsplads.