Julen er lige om hjørnet og spørgsmålet er hvad hun og han ønsker sig.

Hvert år når julen nærmer sig, så fortvivler mange fordi de ikke aner hvad de skal give i gave.

Når vi lander i december, så er det ved at være tid til en regn af gaver. Problemet er bare at mange ikke aner hvad de skal købe i gave til deres kære. Så derfor har vi lige en lille gennemgang af hvad mænd og kvinder sådan generelt ønsker sig. 

Der er naturligvis stor forskel på hvad kvinder og mænd ønsker sig. Hvilket jo egentlig heller ikke er nogen stor hemmelighed. Kvinder ved sjældent hvad de skal med alufælge og mænd ser heller ikke så godt ud i frækt lingeri. Så derfor er der naturligvis et par graverende forskelle på hvad hvert køn ønsker sig.

Skal du give en veninde en gave, så tøj, sminke, parfume og nips nok det der ligger øverst på listen. Det gode er at kvinder ikke altid har de kæmpe store ønsker, de har til gengæld mange. Der kan sagtens snige sig en dyr taske eller et par dyre sko med ind på listen også. Overvejende er det dog ting du ikke bliver ruineret af. 

Når det derimod kommer til mænd så kan det godt blive en dyr affære. De har ikke altid så mange ønsker, til gengæld er dem der har af den dyre natur. Hvem har lige lyst til at købe ny fladskærm, nyt ur eller måske endda en ny computer. Ved mænd skal man tænke lidt mere i banner af de gaver de ikke selv har tænkt på. Det kunne være en god spiritus, en cubansk cigar, noget værktøj eller måske noget udstyr til sporten. 

Gaver til kæresten kan være de vigtigste. 

Når du skal købe en gave til kæresten, så kan du være snu og købe noget du også selv kan bruge. Anderledes formuleret, noget du selv kan få gavn af. Kvinder kan give deres mænd noget nyt tøj hvis de er trætte af at se ham i det gamle. Er de utilfredse med kreativiteten i sengen kan det også være noget nyt sexlegetøj. Mænd omvendt kan også give kæresten det frække undertøj han gerne vil se hende i. Det kunne dog også være en bagemaskine hvis han elsker hendes hjemmebagte boller. Så her er det med at tænke lidt på både din partner og dig selv, hvis du er snu.