Hvad er et infrarødt kropswrap / infrarødt saunatæppe

Selvom dette er sandt i næsten alle aspekter af vores liv, er det måske aldrig mere udbredt end når det kommer til vores sundhed og fitness.

 

Som et resultat bliver der konstant frigivet nye enheder og kosttilskud, der hævder at hjælpe os med at blive raske og sunde, med så lidt indsats som muligt.

 

En sådan enhed, der i øjeblikket tager verden med storm, er infrarøde kropsindpakninger.

 

Infrarøde kropsindpakninger eller infrarøde saunatæpper som kan købes hos NordicHigh hævder at bruge banebrydende teknologi til at få os til at føle os bedre, være sundere og nå vores fitnessmål så hurtigt som muligt.

 

Kan en enkelt enhed virkelig tilbyde så mange potentielle fordele, især hvis de fleste mennesker ikke engang ved, hvad det er?

 

Nå, i dagens artikel vil vi se på præcis, hvad infrarøde kropsindpakninger er, hvordan de virker, de fordele, de tilbyder, og lige hvad du kan håbe på at opnå med dem.

 

På den måde har du al den information, du har brug for, for at beslutte, om du selv vil prøve dem.

 

Hvad er infrarøde kropsindpakninger?

 

Infrarøde kropsindpakninger også kaldt infrarøde saunatæpper er et fysioterapiværktøj, der bruger infrarødt lys til at målrette og opvarme individuelle dele af kroppen.

 

Disse enheder bruger en række silikonepuder, der vikler sig rundt om forskellige kropsdele og leverer de infrarøde stråler på bestemte steder.

 

Når temperaturen i en muskel stiger, begynder den at slappe af, hvilket gør den til en velegnet metode til at reducere ømhed og fremme restitution i beskadigede eller skadede muskler, led og bindevæv.

 

Denne temperaturstigning fremmer også sveden, hvilket giver en række andre fordele, såsom frigivelse af toksiner og forbrænding af kalorier, hjælper dig med at tabe dig og føle dig sundere.

 

Da infrarødt lys er i stand til at trænge ind i vævene i hele kroppen og opvarme dem indefra, betyder det, at det kan give alle fordelene ved varmeterapi, uden risiko for at beskadige huden, hvilket kan opstå, når der bruges eksterne varmekilder.

 

Infrarøde kropsindpakningssessioner varer normalt 30-60 minutter og kan udføres enten af ​​en uddannet professionel i mange kurbade eller af dig i dit eget hjem.