Find ud af om vejret er godt nok til at lave bål

Sommeren er over os, og der er ikke noget bedre end at sidde udenfor om aftenen, over et bål, imens man rister skumfiduser og drikker et glas vin. Men der er ikke noget ved det, hvis det regner, eller blæser alt for meget, så røget fra bålet cirkulere rundt i hovederne på alle. Men med en vejrstation kan du forudse vejret, så du kan planlægge, hvornår der skal planlægges bål-hygge næste gang. 

Hvad kan en vejrstation se? 

En vejrstation kan rigtig give en masse forskellige informationer om vejret, både på dagen, og de næstkommende dage. Hvor mange informationer og hvor detaljeret det er, kommer an på hvilken vejrstation man køber. Der er nemlig meget forskel på vejrstationer. Nogle kan vise det mest nødvendige og simple funktioner, hvor andre kan vise mange mange forskellige detaljer, og har også et detaljeret display. 

Hyg om bålet

Når solen skinner, smitter det af med godt humør på vores humør. Det forekommer derfor ikke unaturligt, at man tyr til bål-hygge i haven, med snobrød og brændte skumfiduser, og kolde drinks. Hvis vejret er til det, så skal der tændes op i bålfadet, og der skal laves nogle snobrød, og der skal hyggestil den helt store guldmedalje. – Dagene er lange i sommeren, fuglene synger til sent om aftenen, og der opstår hurtig en god feriestemning, fordi man snart ved, at det er sommerferie-tid. 

Et bålfad, er noget man kan bruge på andre tider af året, hvor man kan sidde med et tæppe udenfor, og et koldt glas vin, omringet af et par gode venner. Det er både hyggeligt for børn og voksne. Og så er der ikke noget bedre, end lyden af gnistrende fra bålet, som skaber en god inde ro.