Få samlet alle børne spillene i en Aykasa maxi

Få samlet alle dine børnespil i en Aykasa maxi. Aykasa maxi er super smart, da den har en perfekt størrelse, som gør, at den er rummelig men ikke for stor. Den kan nemt skubbes ind under sengen, eller stables ovenpå andre Aykasa maxi uden at fylde for meget og stadig være nemt tilgængelig. Du kan sagtens lade din Akyasa stå fremme, da den har et super fint design, som er med til at indrette værelset.

Du kan også bruges Aykasa maxi i resten af hjemmet. Den er super praktisk og kan opbevare alt fra tæpper til klip klapper. Kassen er super smart, hvis du ønsker at gemme fx tøj der ikke passer til sæsonen væk. Her kan den lægges ovenpå skabet og ikke optage noget skabsplads men stadig være hurtig tilgængelig. Den er også sød at have stående rundt omkring i hjemmet som en del af indretningen.

Brug Aykasa til opbevaring på børneværelset

Brug Aykasa maxi til at få alt det uoverskuelige rod væk fra børneværelset som fx børnespil. Spil er noget, som tager virkelig meget plads, og det kan tit være svært at finde plads i skabene til alle de spil børnene har. Derfor er det super smart at opbevare dem i Ayklasa maxi. Maxi har en god og rummelig størrelse, som kan skubbes under sengen eller blive stående fremme. Det fine design kassen har, gør den til en del af indretningen

  • Praktisk opbevaring: Med Aykasa kasserne får du praktiske kasser, som er super gode, når du mangler opbevaring på børneværelset. Aykasa i størrelsen maxi er super god, når du skal opbevare alle dit barns spil et samlet sted. Kassen har en super god størrelse, som gør, at den er rummelig og har plads til mange ting, men den er heller ikke for stor. Kassen kan nemt skubbes ind under sengen eller lægges op oven på skabet, dette giver dig nem tilgængelighed.
  • Fint design: Aykasa kasserne har et super fint design og kommer i mange forskellige farver. Kasserne er ikke ligesom de traditionelle gennemsigtige plastik kasser. Aykasa kasserne kan du lade indgå i din indretning. Du kan farve kombinere dem for at give værelset sjove farver. Du kan sagtens lade din Aykasa maxi stå fremme med børne spil i, den vil bare bidrage til indretningen.
  • Lette: Aykasa kasserne er super lette og kan nemt flyttes rundt på. Deres lethed gør også at de kan stables. Ved at stable Aykasa kasserne får du et hjemmelavet skab. Skabet vil give værelset mere gulvplads, og du vil nemt kunne rykke rundt på kasserne alt efter, hvad du mangler.

Brug Aykasa maxi i hele hjemmet

Det er ikke kun på børneværelset hvor, at Aykasa maxi er super praktisk. Aykasa maxi kan bruges alle steder i hjemmet.

Hvis der tit er rod i stuen pga. at tæpper og puder ikke har et fast sted, kan Aykasa maxi bruges. Fold tæpperne og læg dem ned i kassen, og sæt puderne ned i en maxi kasse ved siden af. På den måde er tæpper og puder nemt tilgængelige, når man har brug for dem.

Aykasa maxi kan også bruges til at opbevare klip klapper i. Alle kender nok godt den følelse af at have tusind klip klapper, som bare ligger alle steder. Få dem alle samlet i en Aykasa maxi, så ved man altid, hvor de er.

Aykasa maxi er også praktisk til at opbevare tøj i som ikke passer til sæsonen eller noget af alt det legetøj, som dit barn ikke bruger mere.