Er dit barn fan af paw Patrol?

Paw patrol er en tegnefilmserie for børn der er blevet mere og mere populært på det sidste. Mange børn er blevet store fans af serien og dens søde, skægge og underholdene karakterer. Hvis dit barn også er blevet bidt af paw patrol, så kunne du med fordel give dit barn en glædelig overraskelse med nogle paw patrol bamser i fødselsdagsgave eller bare fordi dit barn har fortjent det! Bamserne forestiller seriens karakterer og varierer i pris alt efter størrelse, men hvis dit barn hører til de bange tusinde børn der kan lide paw patrol, så vil paw patrol bamser helt sikkert falde i god jord.

Hvad handler paw patrol om?

Paw patrol stammer oprindeligt fra Canada, men er blevet oversat til alverdens sprog, også dansk. Serien handler om en flok hunde, som passer en brandstation og har forskellige funktioner på denne station. Serien ahr mange afsnit, hvor man får lov til at følge hundenes mange eventyr rundt omkring i verden, hvor de redder dagen afsnit efter afsnit. På stationen er der 6 hunde der på heroisk vis kaster sig ud i farlige situationer for at redde deres venner og byens folk. Hundenes navne er Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma og Sky og en dreng Ryder som er leder for disse 6 hunde. Hundene har forskellige erhverv og er alt fra politi og brandmand til håndværker og pilot og ranger. Der er endda blevet lavet en film i 2021 om de heroiske hvalpe, så hvis dit barn er stor fan af paw patrol og ikke har set filmen, så er det på høje tid, at du ser filmen med dit barn!

paw patrol bamser

som tidligere nævnt, så kommer paw patrol bamserne i forskellige størrelser, og prisen er afhængig af bamsen størrelse. De to mest populære bamser er Chase og Marsahall. Chase er en chef som også er en flink politibetjent der hjælper hvor han kan og Marshall er en dalmatiner, der er brandmand og ivrigt rykker ud, når der er problemer ude i byen. Både Marshall og chase kan fås i to størrelser, som koster 150 eller 300 kroner afhængigt af størrelsen. Seriens målgruppe er børn på mellem 2 og 6 år, så hvis dit barn er ældre end denne gruppe, så er det ikke sikkert, at paw patrol bamser er noget for dit barn. Men hvis du har et barn på omkring 3 år, så er der næsten garanti for, at dit barn vil blive bidt af paw patrol!