En sejr kræver et trofæ 

En statuette er en meget prestigefyldt præmie, som vindes ved at komme først i et sportsligt eller kulturelt arrangement eller ved at vinde på anden vis. Ved store sportsbegivenheder som VM, OL og de olympiske lege kan man vinde en statuette af forskellige materialer – alt fra guld til bronze. Statuetten symboliserer stolthed og prestige hos spilleren eller deltagerne. Uanset hvilket arrangement der afholdes om det er, sport, kultur eller anden stor begivenhed/konkurrence så er det vigtigt med et præmie til 1. 2. og 3. pladsen. Køb din statuette i dag hos https://www.pokalbutikken.dk/billige-statuetter/ hvor du kan finde mange flotte og unikke statuetter.

Standarden er guld, sølv bronze

En statuette er almindeligvis fremstillet i metaller som f.eks. bronze, sølv eller guld, men der findes også statuetter i andre materialer som træ eller plastik/resin. Ofte vil 1. pladsen modtage en guldstatuette, 2. pladsen en sølvstatuette og 3. pladsen en bronze- eller jernstatuette – men dette kan variere fra arrangement til arrangement. Statuetterne har typisk forskellige former og størrelser, men de fleste statuetter er dog i en overkommelige størrelser og ikke alt for ekstravagante. Uanset om du har vundet et lokalt arrangement eller store internationale begivenhed, så kan det altid betale sig at hylde din sejr med en flot statuette. En statuette viser offentligheden at du er en vinder, og den vil sætte prikken over i’et på enhver sejr.

Vinderen får al hæderen

Statuetter bruges altså til at hylde vinderen af et arrangement eller en konkurrence – dette gælder for store internationale begivenheder såvel som mindre lokale arrangementer. Ved store begivenheder som OL, VM eller Oscar-uddelingen vil man ofte se at vinderen får overrakt sin statuette på scenen foran tusindvis af mennesker. Statuetterne bliver desuden ofte udstillet i de respektives lokalklub eller i andre offentlige steder for at vise offentligheden hvem der har vundet. En statuette kan have stor værdi for vinderen, ikke kun på grund af dens æstetiske værdi, men også på grund af den hæder og prestige der følger med at have vundet.

Motivation kan gøre forskellen

Når man konkurrerer i et arrangement eller en konkurrence, vil der altid være nogen der vil have bedre odds for at vinde end andre. Uanset om det er på grund af bedre træning, mere erfaring eller bare held, kan det dog altid betale sig at give den gas og kæmpe til sidste sekund. For hvem ved – måske er det dig der går fra banen med sejren? I visse sportsgrene og konkurrencer er det dem som der har det største hjerte som der vinder og ikke dem som der står på papiret til at vinde. Det er det der gør visse konkurrencer så interessante, når alt kan ske og man ikke ved hvem vinderen er på forhånd. Specielt når underdogs vinder i store serier, vinder de også publikumshjerte. Alle kender det med når den store trumfer den lille, det er ikke specielt sjovt og ikke spændende. Men når det er omvendt og den lille slår den store, så er der en rigtig kamp igang.