Efter-ferie-stress? Hvordan kan en psykolog i København hjælpe?

Tiden er kommet, hvor det for alvor går op for en, at sommerferien er slut. For nogle er dette den store begejstring. Men andre bliver ramt rigtig hårdt. Måske har sommerferien ikke vist sig at være den oase af frihed, som den blev forestillet at være. Måske problemer i familien for alvor har brudt igennem sprækkerne. Måske du er startet i et for højt gear efter ferien samtidig med, at du ikke har fået gearet ordentligt ned forinden.

Hvis du allerede kan mærke udbrændtheden her få uger efter start igen, er du bestemt ikke den eneste. Men det kan være, at du burde få taget hånd om det, inden det helt ramler.

Psykologsamtaler kan få dig ud af stressen

Leder du efter en psykolog med god erfaring med stressbehandling, så kig ind på www.psykologsieland.dk. Her finder du en psykolog, som arbejder grundigt på at få løst stressproblemet ved dets rod. Kigger du ind på linket, vil du sikkert blive overrasket over flere ting.

For det første er det ikke nok blot at få ”redskaber” til at håndtere stressen. Når vi har det svært, ønsker vi ofte bare et ”quick fix” eller redskaber for at komme ud af smerten. Men inderst inde ved vi godt, at vi ikke bare er en skrue, vi kan skrue på med en skruetrækker. Og behandler du stressen for overfladisk, vil den sikkert bare dukke op igen efter kort tid.

For det andet kan det overraske, at det er nødvendigt at kigge på indre ofte ubevidste dynamikker for at komme stressen til livs. Vi har det med at se stressen ensidigt som en reaktion på ydre omstændigheder. Men i realiteten er det ikke så simpelt. I sidste ende er det indre forhold, der leder til stressfulde måder at håndtere omstændigheder på. Det kan være den indre kritiker, som forlanger det umulige af det. Det kan være en underdanig side i dig, der ikke tør at sige fra over for autoriteter. Det kan være den overansvarlige inde i dig, som ender med at gøre arbejdet for tre personer.

Hvis du kan genkende det ovenstående, kan det være en god idé at få rakt ud efter en psykolog her i København.