Det kan godt betale sig at søge efter billigere banker

Man står ofte i den situation, hvor man godt ved, at man kan få noget billigere et sted, men så vælger man at købe det et dyrere sted alligevel. Det samme kan gøre sig gældende, når man lige har stiftet et selskab og har brug for at få udbetalt selskabskapitalen til en erhvervskonto.

En erhvervskonto koster penge, men det altid nemmere at få den hos ens eksisterende bank. Man tænker, at prisforskellene ikke kan være så store. Vi kan dog med udgangspunkt i data fra denne side her fortælle dig, at der er meget store prisforskelle hos de danske banker.

Følg dette tip først

Det kan godt være, at din nuværende bank har givet dig et dårligt tilbud. Ingen tvinger dig til at acceptere det, men ingen stopper dig heller ikke fra at komme med et modbud. Du kan eventuelt spørge, om de kan matche den billigste bank på den ovenstående liste. De kan måske også give dig flere fordele som privatperson. Der er mange muligheder, og disse afhænger typisk af din privatøkonomi – og om du selvfølgelig er en interessant nuværende eller fremtidig kunde for banken.

Hvis ovenstående fejler

Vil din nuværende bank ikke “samarbejde”, så er der intet der stopper dig fra at vælge en anden bank til din virksomheds aktiviteter. Nogle gange kan det endda være en fordel, for så kommer du ikke til at forveksle dit private kort med dit firmakort, som desværre er en ting, der sker for mange. Det skal man virkelig passe på med.

Du kan med fordel tjekke de forskellige banker på den ovenstående hjemmeside ud. Der er en sammenligning af en række danske banker, hvor du kan få en erhvervskonto. Hvis du ikke har noget imod at have en udenlandsk konto, så er det faktisk muligt for dig at få en gratis erhvervskonto. Der er dog visse ulemper og ting, du skal være opmærksom på.