Besøg udlandet gennem udlandspraktik

Hvis du drømmer om et ophold i udlandet, har Try Medics etableret et sikkert miljø omkring praktikopholdet for at forbedre din læring og oplevelse – og du kan derfor også trygt vælge dem. Du vil blive mødt af dem i lufthavnen, når du ankommer til din valgte destination. Deres dedikerede programleder på destinationen vil sikre, at dit ophold forløber som planlagt, og at du bliver introduceret ordentligt til hospitalet og de involverede mentorer. Programlederen vil overvåge dine fremskridt dagligt og være til stede under hele dit ophold. Du vil bo i Try Medics-huset sammen med resten af dit hold. Ud over programlederen vil der være kokke, rengøringsfolk og chauffører til stede for at gøre dit ophold behageligt og behageligt. En af de gode ting ved at bo hos Try Medics er, at du bor i et hus sammen med andre rejsende, der deler dine interesser. Det er en fantastisk måde at få nye venner for livet på. Deres huse har store haver, gode afslapningsområder, tv’er og værelser med køjesenge. Desuden er der wifi i husene, så du kan holde kontakten med dem derhjemme! Hastigheden er dog ikke som i Danmark. Uanset om du vil solbade i haven eller spille et kortspil med din medrejsende på verandaen, er der masser af muligheder for begge dele. Prøv udlandspraktik hos Try Medics.

Få den rette oplevelse og erfaring gennem udlandspraktik

Under et studieforberedende ophold i udlandet observerer og lærer du i det væsentlige af fagfolk, der er uddannet inden for det sundhedsområde, som du overvejer at læse videre på. Denne erfaring vil give dig et indblik i, hvad jobbet indebærer som færdiguddannet. Du vil modtage yderligere teoretisk undervisning med det formål at udbygge din viden om sundhedsfaglige fagområder. De fagfolk, du følger på hospitalet, vil fungere som mentorer for dig og være fuldt informeret om dit uddannelsesniveau. De vil tilrettelægge dit praktikophold i overensstemmelse hermed, men det er vigtigt, at du ikke tøver med at stille spørgsmål eller bede om afklaring, hvis det er nødvendigt.

Udlandspraktik til dig som ønsker rigtig erfaring

Et praktikophold i udlandet kan være med til at afklare dine tanker om, hvad du vil studere. Det er en god måde at få erfaring med det erhverv, du planlægger at studere, og det kan være med til at danne et godt grundlag for dit studievalg. Med hensyn til fastholdelse og frafald oplever sundhedsuddannelser generelt et større antal frafald i løbet af den første kliniske studieperiode. Det kan skyldes, at ens forventninger og tanker om arbejdet ikke stemmer overens med det, man oplever i den kliniske praksis. Et praktikophold i sundhedssektoren i udlandet kan være med til at afstemme forventningerne. Du kan læse mere om denne tendens i denne artikel. At opleve at være i et hospitalsmiljø, før man eventuelt studerer medicin, kan f.eks. være med til at give dig en realistisk idé om, hvordan det er at arbejde inden for dette område.